Nastanitev

V šolskem letu 2023/24 ponudba nastanitve in prehrane zunanjim gostom ni mogoča. V domski in šolski stavbi lahko najamete učilnice in druge prostore, primerne za srečanja, vaje, seminarje, športno vadbo ipd. Povpraševanje napišete na e-poštni naslov: tajnistvo@ss-venopilon.si 

Okolica Dijaškega doma Ajdovščina / Surroundings of Hall of residence
Prenovljena avla doma / Renovated lobby
Klimatizirane dvo ali tro-posteljne sobe / Air-conditioned two or three-bed rooms

V vsem traktu so sanitarije in kopalnica z umivalniki ter tuši. Nekatere sobe imajo svojo kopalnico. / In all the tract there are toilets and a bathroom with washbasins and showers. Some rooms have their own bathroom.

Učilnice za popoldanske učne ure / Classrooms
Čajni kuhinji / Tea kitchen
Drugi prostori / Other spaces

Klavirske učilnice / Piano rooms

Računalnica / Computer room

Zeleni kotiček / Green corner

INFORMACIJE ZA ZUNANJE GOSTE

V Dijaškem domu Ajdovščina omogočamo nočitve za priložnostne skupine (nad 10 oseb do 30 oseb). Večjim skupinam (največ 210 oseb) lahko omogočimo nastanitev v času, ko dijakov ni (vikendi med šolskim letom, jesenske in zimske šolske počitnice, majske počitnice in poletne počitnice).

Po dogovoru lahko omogočimo tudi prehrano ali pa pomagamo skleniti dogovor za catering z lokalnim ponudnikom prehrane.

Na voljo imamo dve in tri-posteljne sobe. Nekaj sob ima svojo kopalnico, sicer pa gostje enega trakta (največ 30 oseb) uporablja skupno kopalnico (3 tuš kabine, 5 umivalnikov, ločeni WC-ji). Po dogovoru sta na razpolago čajni kuhinji. Vsi prostori so klimatizirani (hlajenje/ogrevanje) in imajo WiFi povezavo.

Ponujamo možnost najema učilnic in prireditvenih prostorov (učilnice, amfiteatralna učilnica, plesna učilnica, glasbena učilnica, fitnes, večnamenski prostor …). Ti prostori so opremljeni s primerno informacijsko komunikacijsko tehnologijo in so tudi akustično urejeni. Večnamenski prostor, plesna delavnica, glasbena delavnica in fitnes prostor so primerni tudi za različne športne aktivnosti.

Povpraševanje uredite prek kontaktov: karmen.lemut@ss-venopilon.si ali racunovodstvo@ss-venopilon.si

Naslov: Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina, dijaški dom, Cesta 5. maja 12, 5270  Ajdovščina
Telefon: +386 5 3664115, +386 5 3664127
Fax: +386 5 3664120

Dostopnost